0511 - 461385
Spelen en zwemmen alles onder 1 dak!
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
Ook voor schoolreisjes ideaal

Waterspeeltuin Jonas en de Walvis

Waterspeeltuin

Jonas en de Walvis heeft een schitterende waterspeeltuin met 20 cm water. Het water is heerlijk verwarmd tot 30 graden. In de waterspeeltuin bevinden zich diverse glijbaantjes, spuiters en leuke objecten waar je in kunt staan. Vanuit de waterspeeltuin kun je niet direct naar het grote bad. Om de waterspeeltuin zitten 2 hekjes die de toegang belemmeren om bij het grote bad te komen of de grote glijbaan.

Reuze glijbaan

Ben jij niet bang aangelegd? Nou dan hebben wij ook een hele grote glijbaan van wel 44 meter lengte. In de glijbaan bevinden zich ook spannende lichten die een echt disco gevoel geven. Je komt niet meteen in het zwembad terecht, maar in een hele lange uitglijbak. Zo kan je dus nooit direct in het grote zwembad terecht komen.

 

Diepe Bad

Naast de waterspeeltuin en onze reuze glijbaan hebben wij ook een diep bad. Dit bad is 1.40 m. diep en hierin kan je heerlijk spelen of baantjes trekken. Je hebt hier wel een zwemdiploma voor nodig, want het is wel een beetje diep natuurlijk. Als je geen zwemdiploma hebt, neem dan je zwembandjes mee en als je ze vergeten bent dan kan je ze ook bij ons kopen.

Blijf op de hoogte van acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties

© Jonas en de Walvis 2024. Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Cookies | Sitemap