0511 - 461385
Spelen en zwemmen alles onder 1 dak!
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
Ook voor schoolreisjes ideaal

Schoolreisjes

Schoolreisjes

Jonas en de Walvis is ook zeer geschikt voor spannende schoolreisjes. Ons indoor water- en speelparadijs leent zich uitstekend voor groep 1 t/m 4, voor een geslaagde ochtend of middag. De waterspeeltuin heeft 20 cm water en is zeer geschikt voor de aller kleinste. De waterspeeltuin is goed afgeschermd waardoor de kinderen niet weg kunnen of eventueel in het grote zwembad terecht kunnen komen. Voor kinderen die al een zwemdiploma hebben is ons grote bad en reuze glijbaan zeer geschikt. Voor alle leeftijden veel te doen.

Ook de indoor speeltuin met zijn grote apenkooi en luchtkussen zijn zeer geschikt voor een leuk schoolreisje. Wij hebben diverse mogelijkheden wat betreft schoolreisjes.

Schoolkamp

Jonas en de Walvis is gelegen op vakantiepark Bergumermeer. Hierdoor kunnen wij ook schoolkampen aanbieden met diverse mogelijkheden. Onze kampeervelden zijn uitermate geschikt om te kamperen en wij liggen direct aan het Bergumermeer. op het Bergumermeer zijn diverse watersport mogelijkheden mogelijk en onze 2 stranden bieden voldoende mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

 

Blijf op de hoogte van acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze acties

© Jonas en de Walvis 2024. Alle rechten voorbehouden Algemene Voorwaarden | Cookies | Sitemap